Termeni si conditii

Bine ati venit! lucendi.ro este Marca inregistrata. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatorii Termeni si conditii si de Securitatea informatiilor.

Plasarea unei comenzi online semnifica acceptul dvs. in ceea ce priveste Termenii si conditiile precum si Securitatea informatiilor, si de aceea va rugam sa parcurgeti cu atentie urmatoarele paragrafe.

In functie de politica noastra interna, dar si de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam Termenii si conditiile, precum si Securitatea informatiilor. De aceea, va rugam sa le verificati inainte de logare in site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu comandati. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile cerute de Lege.

INREGISTRAREA

Pentru a va loga, este necesar sa ne furnizati urmatoarele informatii personale: numele si prenumele, data nasterii, numar de telefon, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. De asemenea, pentru emiterea facturilor e necesar sa ne furnizati un CNP valid ( in cazul in care doriti ca facturarea sa se faca pe persoana fizica) sau un CUI valid (daca doriti ca facturarea sa se faca pe persoana juridica). In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, va rugam sa intrati in contul creat si sa faceti modificarile la zi.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs., veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul dvs.

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate privind informatiile cu caracter personal si prelucrarea acestora pe lucendi.ro se supune reglementarilor si Legislatiei in vigoare. Societatea care detine lucendi.ro nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o terta parte.

Veridicitatea acestor informatii furnizate de catre dvs. este obligatorie.

Datele dvs. personale pot fi folosite partial in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o terta parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea dvs.

Nu in ultimul rand, putem folosi datele dvs. pentru a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realiza studii de marketing cu privire la clientela noastra.

Conform Legislatiei in vigoare, la cererea expresa a Legiuitorului, datele dvs. personale ar putea  fi redirectionate catre o firma specializata in fraude pentru investigatii, daca este cazul.

PLASAREA COMENZII

Plasand o comanda pe site-ul lucendi.ro, ne furnizati acceptul folosirii informatiilor dvs. (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea Termenilor si conditiilor  precum si Securitatea informatiilor, avem acordul dvs. pentru folosirea informatiilor cu caracter personal furnizate de catre dvs. de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca aveti mai putin de 18 ani, va rugam sa va anuntati tutorele despre aceasta actiune.

CUM COMANDATI

PENTRU A PLASA O COMANDA, ESTE NEVOIE DE INREGISTRAREA INFORMATIILOR DVS. IN BAZA NOASTRA DE DATE.

Iata care sunt pasii care trebuie urmati:

Pe homepage, in partea dreapta sus, este un buton „CONTUL MEU” care deschide fereastra pentru “AUTENTIFICARE”. Faceti click pe acel link;

In aceeasi fereastra vor aparea campuri noi pe care va trebui sa le completati, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa va putem livra corespunzator produsele de pe site-ul nostru. Dupa completarea acestor informatii, apasati butonul “INREGISTRARE”;

In scurt timp, un reprezentat al nostru va verifica datele introduse si va activa contul dumneavoastra. Activarea o veti primi pe mail, sub forma unui link unic pe care va trebui sa il acesati.

ATENTIE! Pentru a va inregistra pe site, veti avea nevoie de un “Email” valid si o “Parola” pe care sa o retineti. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responsabilitatea dvs. in mod integral. In cazul in care va schimbati adresa de Email, Parola sau ati uitat Parola, va rugam sa procedati la recuperarea Parolei apasand butonul ¨AI UITAT PAROLA¨, si in cel mai scurt timp un email va va fi trimis cu parola dvs. pe adresa dvs. de mail. In cazul in care sesizati activitati desfasurate sub datele dvs. de identificare, dar care nu va apartin, anunati-ne de urgenta.

Operarea comenzii nu se poate realiza decat dupa intregistrarea completa cu datele dvs. Odata inregistrate, va puteti intoarce la produsele pe care doriti sa le vizionati.

MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza prin sistem ramburs la curier, in momentul in care se livreaza coletul. Toate preturile includ TVA. Data confirmarii comenzii se considera ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi ¨LIVRARE SI RETUR¨).

POLITICA DE PRETURI

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA. Acestea se pot schimba in orice moment. Pretul afisat in dreptul unui produs, in momentul in care finalizati o comanda este pretul cu care produsul va fi facturat catre dumneavoastra.  

FORTA MAJORA

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

DREPTURI DE AUTOR

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul lucendi.ro sunt proprietatea exclusiva.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea lucendi.ro.

RECLAMATII

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@lucendi.ro, sau telefonic  la nr de tel. 0726 201 291. Va asiguram de tot suportul nostru in timp real.

GARANTII

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie,termenul de garantie fiind de 2 ani de la cumparare. Datorita faptului ca acest site comercializeaza exclusiv piese de schimb, nu se ofera garantie post-montaj. Va rugam sa verificati inainte de montaj componentele comandate.Inlaturarea sigiliilor duce la pierderea garantiei!

lucendi.ro nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne anuntati si sa ne trimiteti retur produsul in cel mai scurt timp.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobituri,etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa testati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.

Produsele vor fi inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.