Termeni si conditii

1. Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand LUCENDI, care se afla la adresa www.lucendi.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Lucendi.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Lucendi.

2. Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre Lucendi, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Lucendi ca fiind de de interes pentru utilizatori.

Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor de regula, in mod gratuit. Lucendi isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe site ce vor fi oferite contra cost utilizatorilor.

Lucendi este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe site

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Lucendi, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii LUCENDI

Raspunderea pentru continutul site-ului. Lucendi nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute cialisfrance24.com pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. Utilizatorii pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor Lucendi.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si Lucendi nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afisate pe site nu sunt identice cu cele din reteaua magazinelor Lucendi , astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe site si cel afisat in reteaua magazinelor Lucendi. Comenzile a caror produsele comandate pe site au pret mai mic decat cel afisat in magazinele v raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe site si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul Lucendi va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului.

Lucendi isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Lucendi nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Lucendi nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare.

5. Confidentialitate

Lucendi va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de utilizator cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al Lucendi.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Lucendi acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Lucendi sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. Lucendi nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Lucendi, utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Lucendi : furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului contractului incheiat intre utilizator si Lucendi , precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Lucendi poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor etc.