Portofoliu

Lantul de restaurante Gyros THESSALONIKIS

Un proiect amplu ce a constat in proiectarea sistumului de iluminat pentru doua noi locatii din Bucuresti deschise pe parcursul anului si totodata in modernizarea in locatiile existente.In cadrul acestui proiect, designerii nostri au imbinat caldula luminii vintage cu iluminatul modern pe sina si banda led profesinala alimentat cu 24V. Provocarea a fost cu atat mai mare cu cat beneficiarul a dorit ca ca spatiile sa fie foarte bine iluminate.

De departe vedeta proiectului au fost proiectoarele pe sina tip cinema,optiune noastra de care beneficiarul s-a indragostit si a devenit prezenta in toate restaurantele lantului.

Clinicile Sfanta Maria

Odata cu rebranduirea fostelor clinici medicale Anima,in noile Clinici si Laboratoare Sfanta Maria a fost inlocuit vechiul sistem de iluminat ineficient si cu un consum mare de energie cu unul moder si econom, care a avut la baza panourile led . Lumina corpurilor de iluminat folosite este netrua pentru a asigura un ambient placut pentru pacienti si cadrele medicale.

Friezeria #Barba-Atelier de tuns

Pentru o friezerie cu stil,iluminatul trebuie sa fie pe masura.

Desi la prima vedere pare un proiect simplu,pe langa panoruile led clasice,colegii nostri au realizat un panou hand-made cu o dimensiune atipica de 120x120cm unde au fost utilizate atat banda led cu lumina naturala si module led,cat si banda led RGB cotrolata de la distanta.

O alta necesitate in cadrul salonului au fost corpurile de iluminat Philips HUE cu reglare atat a intensitatii luminii cat si a temperaturii de culoarea,pentru ca fiecare stilist sa isi poate creea lumina potrvita pentru a face cele mai reusite tunsori.

Insa proiectul nu s-a rezumat doar la partea de iluminat,echipa noastra a asigurat realizarea intregului proiect electric,de la tabloul de sigurante,conductori,pana la prize si inrerupatoare smart.

Specificam ca in carum salonului nu exista niciun intrerupator clasic,controlul luminatului fiind facut de la distanta prin itermediul telefonului sau a telecomenzii.