Politica de retur

Clientul magazinului on-line are dreptul de a rezilia contractul si de a returna produsele comandate in termen de 14 zile de la data comenzii.

Pentru confirmarea deciziei de retur, Clientul trebuie sa completeze un formular, pe care sa-l trimita pe fax sau e-mail la: office@lucendi.ro. Informatia furnizata de Client trebuie sa contina urmatoarele aspecte: numele, adresa, telefon, adresa de e-mail, numarul comenzii, optional un mesaj de retur si descrierea produselor. Dupa trimiterea acestui formular, veti primi un mesaj de confirmare, de primire, din partea LUCENDI SMART LIGHTING SRL.

Produsul se poate returna in urmatoarele conditii:

  • Se poate schimba cu un alt produs din aceesi categorie sau cu un produs dintr-o alta categorie
  • Se pot restitui banii

In cazul restituirii banilor, SC LUCENDI SMART LIGHTING SRL returneaza clientului contravaloarea produselor primita drept plata din partea acestuia, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului. Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar în contul indicat de catre client, specificat în format IBAN. Nu se fac plati in numerar.

In acest caz, plata transportului va fi suportata de Client.

LUCENDI SMART LIGHTING SRL are dreptul de a intarzia restituirea banilor, pana la primirea produselor sau pana la dovada faptului ca produsele au fost expediate de Client.

Produsele trebuie restituite nefolosite, nedeteriorate si ambalate corespunzator. Toate produsele trebuie sa fie in amabalajul lor original, insotite de toate accesoriile si documentele originale.

LUCENDI SMART LIGHTING SRL isi rezerva drepturile de a retine sumele platite in cazul in care Clientul returneaza produsele cu modificari fizice, zgarieturi, componente sau documentatie lipsa.

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre comerciant si client, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care clientul, dupa caz, a adus la cunostinta lui SC LUCENDI SMART LIGHTING SRL lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul lui SC LUCENDI SMART LIGHTING SRL ori persoanei desemnate de acesta, pe baza unui document de predare-preluare.