Metode de plata

1. PLATA CU CARDUL ONLINE PRIN VIVAWALLET

Este usor, simplu si sigur ca sa platesti comanda cu cardul online.

Dupa ce plata a fost realizata vei primi un mail automat cu confirmarea tranzactiei. Daca a aparut o eroare in procesul de plata atunci vei fi informat ca plata nu s-a efectuat si va trebui ca operatiunea sa fie efectuata din nou.

Platile online sunt realizate prin platforma VivaWallet. Cardurile cu care se poate plati online sunt cele emise de VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro - daca au cod CVV/CVC).

Nu se percepe comision pentru tranzactiile de plata online. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, Lucendi foloseste platforma VivaWallet.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul VivaWallet. Lucendi nu primeste, utilizeaza sau stocheaza datelii referitoare la cardurile folosite pentru plata online.

In situatia in care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont in alta moneda decat Lei, tranzactia se efectueaza in Lei la cusul de schimb al bancii emitente a cardului respectiv.

INTERFATA DE PLATA VIVAWALLET

Dupa finalizarea plasarii comenzii vei fi redirectionat catre pagina VivaWallet unde vor trebui intoduse datele cardului.

2. PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE SAU RAMBURS

Plata se face in Lei la livrarea produselor prin curierat sau la ridicarea comenzii din showroom-ul Lucendi.

Platile se pot face cu numerar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 10.000 Lei pentru persoane fizice si 5.000 Lei pentru persoane juridice (sumele cu TVA inclus). Comenzile a caror valoare depaseste aceste plafoane se pot realiza prin oricare din celelalte metode de plata.

3. ORDIN DE PLATA

Plata cu ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emisa de Lucendi.

Livrarea produselor sau executia serviciilor se va efectua dupa ce plata va fi vizibila in extrasul de cont.

Reprezentantii persoanelor juridice trebuie sa detina imputernicire din partea companiei si actul de identitate pentru a putea intra in posesia comenzilor achitate in avans cu ordin de plata.

Contul in care pot fi achitate facturile sunt:

IBAN : RO12BTRLRONCRT0503417801 - CONT LEI, DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA